Ondersteuning met natuurlijke gezondheidsproducten

A healty outside starts from the inside

Inderdaad, wanneer je je vanbinnen goed voelt, straal je dit ook uit aan de buitenkant.


Daarom ben ik me de laatste jaren steeds meer gaan verdiepen in natuurlijke gezondheidsproducten.
Ik ben al langer overtuigd van de kracht van natuurlijk leven, beter eten & gewoon natuurlijk gezond zijn. 

En uiteraard geloof ik ook in de helende kracht van de natuur.


We zijn allemaal verbonden met de natuur, ook jij. Misschien vertoef je er niet meer zo vaak & voel je deze connectie niet echt meer.


Toch geloof ik dat je deze kan herstellen en dat natuurlijke welzijnsproducten ook jou kunnen ondersteunen in je dagelijkse leven.


Misschien zie je ondertussen door het bos de bomen niet meer. Want het aanbod is de laatste jaren ook enorm gegroeid. Iets waar ik heel blij van wordt. 


Op deze pagina geef ik je graag een overzicht van de producten waar ik zelf fan van ben & die ik ook zelf gebruik.

Ik kan immers alleen maar mijn ervaringen met je delen als zelf weet wat ze met je kunnen doen.

Inderdaad, kunnen doen.

Ieder lichaam is verschillend.

Ieder lichaam heeft iets anders nodig. 

Ieder lichaam reageert dan ook anders op het gebruik ervan. 


Ik kan me alvast geen leven meer zonder deze producten voorstellen & ik help je graag op weg.

Aarzel zeker niet om je vragen te stellen via e-mail of het contactformulier.

Hoe kan ik je helpen?

Natuurlijk gezond leven

Natuurlijke drank volgens traditioneel Ayurvedisch recept


Deze Golden Milk is de welzijnsdrank bij uitstek op basis van kurkuma, zwarte peper, gember, plantaardige amandel- en kokosmelk. Het stimuleert je humeur, vermindert stress, bevordert positieve gevoelens bij burn-out, depressie, ... Het zorgt ervoor dat je je beter in je vel voelt & helpt om algemene prestaties van je organisme te optimaliseren. 


Lees meer

Natuurlijk gezond leven

Je lichaam van binnenuit zuiveren, reinigen & ontgiften


Dit krachtig energieconcentraat op basis van Aloë Vera zorgt voor een stevige natuurlijke ondersteuning bij het goed functioneren van alle lichaamssystemen. Het bevordert gevoelens van welbevinden. Stress is bijvoorbeeld een belangrijke verstoorder van harmonie in je lichaam die wordt tegengegaan bij het gebruik van Aloë Vera.


Lees meer

Norvia

Snel & doeltreffend gewichtsverlies op natuurlijke wijze


Geheel natuurlijke plantaardige formule (op natuurlijke wijze gewonnen soja- eiwit, sojavezels en sojafosfolipiden) die uw lichaam uitstekend ondersteunt, met klinisch bewezen effecten op de gezondheid. Norvia Weight Loss Shakes kunnen worden toegepast om snel gewicht te verliezen, of geïntegreerd in een evenwichtig dieet als onderdeel van een langdurig gezonde levensstijl.


Lees meer

Natuurlijk gezond leven

Etherische oliën, verstuivers & huisparfums


Etherische oliën zijn zijn geconcentreerde natuurlijke aromatische vloeistoffen die gedistilleerd worden uit planten (vruchten, zaden, schors, wortels, bladeren, ....). Ze bevorderen je fysieke gezondheid & heffen emotionele blokkades op. Ze brengen zowel je lichaam als geest in evenwicht.

Pranarôm heeft 6 aromamengelingen & een gamma van single etherische oliën die je kan verstuiven in je leefomgeving of gebruik de huisparfums van Farfalla.

Menstruatieproducten

Vrouwelijke hygiëne


Traditionele producten uit de supermarkt bevatten schadelijke stoffen voor jouw lichaam. Daarnaast vormen ze een zware belasting voor het milieu aangezien ze maar korte tijd gebruikt kunnen worden, vergroten ze de afvalberg.

Gelukkig zijn er ook meer duurzame oplossingen op de markt zoals menstruatiecups, menstruatie-ondergoed, wasbare inlegkruisjes & maandverband.

Hiervoor kan je terecht bij Tante Rosa & Druantia.

Ik geef je nog graag een overzicht van de partners waarmee ik samenwerk:

Ik gebruik & hou persoonlijk zelf van deze producten waardoor ik besloot om een affiliatiepartner voor hen te worden. Wanneer je deze producten via mijn link koopt, geeft het bedrijf me een percentage terug. Op deze manier ondersteun jij dus op jouw beurt ook mijn blog & mijn inspanningen voor het creëren van waardevolle content. 

Zorg goed voor je lichaam. 
Het is de enige plek waar je altijd moet leven.

>