Voluit vrouw zijn
Tekst

Op ontdekkingsreis in je lichaam

6 Lessen

Over deze online workshop

Tijdens deze 5-daagse online workshop gaan we samen op ontdekkingsreis in jouw prachtige lichaam.
Je leert hoe je opnieuw kan luisteren naar & vertrouwen op de signalen die het je geeft.

 

Jouw lichaam weet perfect wat goed voor je is & wat niet. Het ondersteunt je bij alles wat je doet & geeft je ook aan wanneer het niet zo blij is met de dingen die je doet. Dus je hoeft er alleen maar naar te luisteren.

 

Lekker simpel toch? 

 

Misschien heb je het volume van deze signalen ondertussen zachter of zelfs helemaal uit gezet.
Misschien heb je geen idee wat deze signalen willen zeggen omdat je het nooit geleerd hebt.

 

Dat is heel normaal want in de realiteit is dit immers niet zo evident. Ook voor mij was dit een serieuze zoektocht. Ik had dit immers nooit geleerd.

 

Ik had niet geleerd dat ik mocht vertrouwen op de signalen van mijn lichaam. Ik wist niet eens dat deze bestonden. Dus hoe kon ik dit in godsnaam doen?

 

En toch deed ik dit als kind wel. Want toen was ik nog heel puur & onschuldig. Toen was ik nog helemaal wie ik echt was. Alleen kwamen er met het ouder worden allerlei blessures. Er kwamen extra lagen bovenop om niet meer gekwetst te worden.

 

Ik ging steeds meer doen wat anderen van mij verwachten. Ik ging me in allerlei bochten wringen om toch maar aanvaard te worden & erbij te horen. Wat dat was waar ik zo hard naar verlangde. 

 

Hierdoor verloor ik mezelf helemaal. Ik ging steeds meer vanuit mijn hoofd leven & verloor alle contact met mijn lichaam.

 

Dus naar de signalen luisteren zat er helemaal niet meer in. Die waren helemaal ondergesneeuwd waardoor mijn lichaam steeds harder diende te schreeuwen om gehoord te worden.

 

Dit harde schreeuwen zorgde er wel voor dat ik moest luisteren. Ik had ineens geen andere keuze meer. 

 

Het werd het grootste cadeau dat mijn lichaam me kon geven. 

 

Al hoeft het bij jou zeker niet zover te komen. Tijdens deze ontdekkingsreis gaan we samen op stap om de signalen van jouw lichaam beter te leren kennen & er dieper op gaat voelen zodat je je ondersteunt voel. Op deze manier begrijp je de verschillende dynamieken in je lichaam beter & kan je het ook echt bewonen.

 

Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is jouw lichaam. Dit is jouw kompas tijdens deze reis.

 

Ik zorg voor een veilige route & een behouden thuiskomst.

 

Ga je mee op reis?

 

Ontvang je graag elke dag een e-mail in je inbox met de verschillende lessen? 

Schrijf je dan hier in.

Start de workshop
Pen
>